Francúzsky toast alebo vianočka vo vajíčku na sladko sú podľa mňa dokonalé raňajky. Na ich prípravu potrebujete len zopár ingrediencií v podobe staršej vianočky, mlieka, vajíčka, škorice a kvalitného masla, na ktorom budete toasty opekať. Ja som zvolila moje obľúbené maslo Sabi, ktoré nájdete v predajniach MilkAgro. Verím, že sa vám francúzske toasty podaria a že budú chutiť 🙂
Ingrediencie
- 1 vajce
- 25ml mlieka
- 1/4 čajovej lyžičky škorice
- 4-5 kúskov vianočky
- maslo Sabi
Postup
- Vajíčko vidličkou poriadne rozmixujeme, pridáme mlieko, škoricu a premiešame
- Panvicu rozohrejeme a následne pridáme maslo
- Vianočku najkrájame, obalíme vo vajíčku a opražíme na masle z každej strany do zlata
- Podávame podľa chute, napríklad s ovocím, šľahačkou a javorovým sirupom
- Dobrú chuť ✨


No Comments